Ideal tuigen en onderdelen

Wie graag een kant en klaar tuig van leer of kunststof wil aanschaffen of losse onderdelen van een tuig nodig heeft, kan dit bestellen bij Co Pater Tuigenmakerij. Wij zijn dealer van de producten van Ideal Equestrian die een zeer groot assortiment aan tuigen, onderdelen en benodigdheden heeft.

De tuigen zijn leverbaar in diverse maten, van mini-shet tot trekpaard, luxe marathontuig in diverse kleuren, webtech of combi-tuigen.
Voorbeelden van onderdelen zijn: bitten, leidsels, hoofdstellen, borstonderleggers en strengendragers en ook zwepen of handschoenen. Het assortiment is - zoals gezegd - zeer uitgebreid.

Op de site van Ideal Equestrian is te zien welke tuigen, onderdelen en menbenodigdheden te verkrijgen zijn.

In de tuigenmakerij zijn een aantal voorbeelden aanwezig van beschikbare tuigen maar het gehele assortiment van Ideal Equestrian is te bestellen en in principe binnen een week leverbaar. Het tuig wordt voor u in elkaar gezet en (in de regio) bij u thuis afgeleverd zonder bijkomende kosten. Als extra service wordt het tuig op uw paard en pony op maat gemaakt, zodat u meteen aan de slag kunt.

Hieronder vindt u voorbeelden van tuigen, onderdelen en benodigdheden van Ideal Equestrian. U kunt die vergroten door erop te klikken.